Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Предстоящи събития
вторник, 27/06/2017


 • 16:00
  Председателят на Народното събрание Димитър Главчев ще връчи на 27 юни 2017 г. наградите на лекарите, отличени в тазгодишното издание на инициативата „Лекарите, на които вярваме”. Церемонията ще започне в 16.00 часа в пленарната зала на Народното събрание.

  Председателят на парламента Димитър Главчев ще поздрави всички номинирани лекари. Той ще връчи наградите на трима млади и трима опитни лекари, които отговарят на очакванията на българите за медиците. На церемонията ще бъде отличен и най-възрастният лекар в България, който продължава да практикува.

  На награждаването ще присъстват министърът на здравеопазването проф. Николай Петров, издателят на вестник „24 часа” Венелина Гочева и главният редактор на изданието Борислав Зюмбюлев. На церемонията са поканени членовете на Комисията по здравеопазването на Народното събрание, представители на изпълнителната власт, на неправителствените организации на лекарите и стоматолозите и др.

  Инициативата „Лекарите, на които вярваме” се реализира от 2010 г. Всяка година номинираните от читателите на вестник „24 часа” лекари, спечелили доверието на своите пациенти, се включват в сборник „Лекарите, на които вярваме”.

  Предвидено е присъстващите на награждаването да участват в дебат по актуални теми на българското здравеопазване, определени от анкета на вестника.

сряда, 28/06/2017четвъртък, 29/06/2017 • 14:00
  Народните представители от комисиите по външна политика и по европейските въпроси и контрол на европейските фондове ще разговарят на 29 юни 2017 г. с главния преговарящ на Европейския съюз за излизане на Великобритания от структурите на Съюза Мишел Барние.

  Срещата ще бъде от 14.00 часа в зала „Изток” на Народното събрание.


петък, 30/06/2017сряда, 05/07/2017

Търсене
Димитър Главчев, председател на 44-то Народно събрание
Видео излъчване от Народното събрание

Избор на членове на ВСС от квотата на Народното събрание

Избор на заместник председатели на Комисията за финансов надзор, ръководещи съответно управление "Надзор на инвестиционната дейност" и "Осигурителен надзор"