Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Предстоящо в Народното събрание
вторник, 12/12/2017
 • 19:30
  Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва в тържествената церемония, на която ще бъдат връчени Годишните награди в туризма. Официалното обявяване на победителите ще бъде на 12 декември 2017 г. в 19.30 часа в Централния военен клуб в София.

  Председателят на парламента ще връчи специалния приз „Изборът на българите”. Носителят на отличието, както и останалите победители в общо 16 категории, са определени чрез гласуване в интернет. Инициативата се осъществява за втора поредна година от Министерство на туризма и целта й е да популяризира страната ни като целогодишна туристическа дестинация.
сряда, 13/12/2017
четвъртък, 14/12/2017
 • 09:00 Пленарно заседание
 • 09:30

  Делегация на Скупщината на Република Черна гора, водена от нейния председател Иван Брайович, ще бъде на официално посещение в България на 14 и 15 декември 2017 г. Визитата е по покана на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

  На 14 декември 2017 г. в 9.35 часа Иван Брайович ще разговаря с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Двамата ще дадат изявление за медиите в 10.20 часа. След това, в 10.40 часа, ще започне церемонията по полагане на венци пред Паметника на Незнайния воин.

  В програмата на черногорските парламентаристи са предвидени още срещи с вицепремиера по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева и с министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 г. Лиляна Павлова.

  На 15 декември 2017 г. в 10.45 часа в зала „Запад” на парламента народни представители от Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове и Групата за приятелство България – Черна гора ще се срещнат с чуждестранните гости. По-късно председателят на Скупщината на Черна гора Иван Брайович ще разговаря с президента на Република България Румен Радев.

  По време на визитата си у нас черногорската делегация ще посети също храм-паметника „Свети Александър Невски”, както и град Пловдив.

 • 14:30 Заседание на Комисия по отбрана
 • 15:30 Заседание на Комисия по здравеопазването
петък, 15/12/2017
Последни законопроекти
Връзки
Държавен вестник
Държавен вестник
Официално издание на Република България
Регистър
Регистър
по Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси
Регистър
Регистър
по Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление
Студентската програма
Студентската програма
за законодателни проучвания в Народното събрание
Международна
Международна
парламентарна стипендия на Германския Бундестаг